Veelgestelde vragen

 

 DE ARBO-COMMISSIE 

 

De ORHaarlem heeft een commissie voor ARBO (arbeidsomstandigheden)-zaken. Wordt elders ook wel VGWM-commissie genoemd de afkoprting van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu). Deze onderwerpen komen uiteraard ook bij de ARBO-commissie aan de orde. De ARBO-commissie is bij instellingsbesluit opgericht. In de ARBO-commissie zit een aantal OR-leden die de ondernemingsraad adviseren. Een arboadviseur geldt voor de ARBO commissie als eerste aanspreekpunt vanuit de organisatie.

 

Leden ARBOcommissie vanuit OR: Carin de Visser (tot nu toe voorzitter) gaat binnenkort OR èn ARBO-commissie verlaten). Haar taken worden nu al vast waargenomen door Simon Jan Groot en Raymond Draijer. Mail kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook niet OR-leden maken deel uit van de commissie. Zo kun je mensen met ervaring, kennis voor of affiniteit met het ARBO werk behouden, terwijl geïnteresseerden zich op ARBO onderwerpen kunnen inwerken.

 

Klik hier voor de samenstelling van de ARBO-commissie. NB Samenstelling van de ARBO-commissie wordt op korte termijn gewijzigd. Na 16 maart meer hierover.

 

> terug 

Designed by Site Works
p.readmore {float:right;}