Veelgestelde vragen

 

 DE ARBO-COMMISSIE 

 

De ORHaarlem heeft een commissie voor ARBO (arbeidsomstandigheden)-zaken. Wordt elders ook wel VGWM-commissie genoemd de afkorting van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu). Deze onderwerpen komen uiteraard ook bij de ARBO-commissie aan de orde. De ARBO-commissie is bij instellingsbesluit opgericht. In de ARBO-commissie zit een aantal OR-leden die de ondernemingsraad adviseren. Een arboadviseur geldt voor de ARBO commissie als eerste aanspreekpunt vanuit de organisatie. In het Arbobeleidsplan 2018-2022 staan de speerpunten van directie en OR voor de komende jaren en wie waarvoor verantwoordelijk is. 

 

Leden ARBOcommissie vanuit OR: Joost Pothast, Raymond Draijer en Bart Zomerdijk. Mail kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook niet OR-leden maken deel uit van de commissie. Zo kun je mensen met ervaring, kennis voor of affiniteit met het ARBO werk behouden, terwijl geïnteresseerden zich op ARBO onderwerpen kunnen inwerken.

 

Klik hier voor de samenstelling van de ARBO-commissie. 

 

> terug 

Designed by Site Works
p.readmore {float:right;}