Veelgestelde vragen

 

 DE ARBO-COMMISSIE 

 

De ORHaarlem heeft een commissie voor ARBO (arbeidsomstandigheden)-zaken. Wordt elders ook wel VGWM-commissie genoemd de afkorting van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu). Deze onderwerpen komen uiteraard ook bij de ARBO-commissie aan de orde. De ARBO-commissie is bij instellingsbesluit opgericht. In de ARBO-commissie zit een aantal OR-leden die de ondernemingsraad adviseren. Een arboadviseur geldt voor de ARBO commissie als eerste aanspreekpunt vanuit de organisatie. In het Arbobeleidsplan 2018-2022 staan de speerpunten van directie en OR voor de komende jaren en wie waarvoor verantwoordelijk is. 

 

Leden ARBOcommissie vanuit OR: Joost Pothast, Raymond Draijer en Bart Zomerdijk. Mail kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook niet OR-leden maken deel uit van de commissie. Zo kun je mensen met ervaring, kennis voor of affiniteit met het ARBO werk behouden, terwijl ge√Įnteresseerden zich op ARBO onderwerpen kunnen inwerken.

 

Klik hier voor de samenstelling van de ARBO-commissie. 

 

> terug 

Designed by Site Works
p.readmore {float:right;}